VÅR HISTORIA

Om oss, det lilla och personliga företaget med de stora och kvalitativa produkterna. Nora Säkerhetsutveckling AB har sina rötter i 50-talets Stockholm där farfar Harry Busk började utveckla och tillverka produkter inom säkerhet, främst inom kassaskåp. Andra generationen, Thems Busk, var med tidigt i branschen och tog utvecklingen av säkerhetsprodukter flera steg framåt. Thems grundade Nora Säkerhetsutveckling AB i början av 1990-talet, och det var då utvecklingen tog fart på allvar. Nya produkter togs fram med provning och certifieringar som följd, vilket gör att vi idag främst står på fyra pelare i företaget:

– Värdeförvaring med valvdörrar enligt SS EN 1143-1

– Säkerhetsprodukter såsom rum och dörrar som SSF 3492

– Säkerhetscontainer som SSF 3492

– Säkerhetsmontrar enligt kammarkollegiets nivå 3, 4 och 5

3:e generationen, Joel Busk, har varit med från och till sen barnsben. Han var med både i verkstan där tillverkning skedde, men också ute hos kund för montering och installation.

Det är en naturlig följd att det år 2020, är tredje generationen som nu ska ta över och driva det lilla företaget, med de stora ambitionerna, och de kvalitativa produkterna framåt, och uppåt.

Kunskap, erfarenhet och visionärt nytänk. 3:e generationens säkerhetsentreprenörer.

2020 copyright Nora Säkerhetsutveckling AB

Logga och länk till startsida

Vi använder cookies för nödvändiga funktioner, och för att denna hemsida ska fungera optimalt.

Vi använder också tredjepartscookies för att analysera trafik och användningen på denna hemsida för att hela tiden utveckla och möjliggöra en ännu bättre och mer användarvänlig upplevelse.