SÄKERHETSRUM

Vi anpassar och bygger säkerhetsrum som SSF 3492 för dig och dina behov. Rummen används oftast till serverhall och säker förvaring, hemma eller på arbetet. Våra säkerhetsrum bygger på principen att vi förstärker ett redan befintligt rum, alternativt bygger ett rum i rummet. Rummet skruvas ihop och inga heta arbeten behövs. Till rummet används i dagsläget valvdörr TITAN 1 och hela rummet klassas som “lika säkert som” SSF 3492 (provning för klassificering SSF 3492 kommer ske under 2020/2021, där även en specifik valvdörr kommer att testas). TITAN 1 är brandklassad enligt EI60,  och för att brandskydda hela rummet klär du in rummet utvändigt med 2 lager brandgips.

Säkerhetsrummet byggs efter dina behov i storlek och form och kan fås med golv och tak ifall ditt befintliga rum inte uppnår kraven på dessa. Det går att bygga dessa rum i stort sett hur stora som helst. Har ni inget krav på skyddsklass, kan ni med fördel klä in en hel våning, eller ett stort förråd, med enbart väggar som sträcker sig mellan golv och tak. På så sätt får ni en helt behovsanpassad lokal med förvaringsmöjligheter betydligt säkrare än. Har ni krav på skyddsklass är kravet att rummet byggs som en kub, alltså med golv, väggar och tak. 

Våra säkerhetsrum används huvudsaklig till:

  • Exklusiv förvaring av vapen upp till 20 poäng
  • Förvaring av hemlig handling
  • Serverrum
  • Arkiv
  • Förvaring av övrigt värdefulla egendomar såsom hästsadlar, cyklar, motorer, verktyg mm.

Läs mer om SSF 3492 på Stöldkyddsföreningen!

Kontakta oss för mer information

säkerhetsprodukter

2020 copyright Nora Säkerhetsutveckling AB

Logga och länk till startsida

Vi använder cookies för nödvändiga funktioner, och för att denna hemsida ska fungera optimalt.

Vi använder också tredjepartscookies för att analysera trafik och användningen på denna hemsida för att hela tiden utveckla och möjliggöra en ännu bättre och mer användarvänlig upplevelse.