SKYDDSMONTRAR

Glasmonter Skyddsmonter Säkerhetsmonter
Skyddsmonter/säkerhetsmonter
Glasmonter Skyddsmonter Säkerhetsmonter
Skyddsmonter/säkerhetsmonter
Glasmonter Skyddsmonter Säkerhetsmonter

Våra montrar

Våra skyddsmontrar/säkerhetsmontrar är provade och godkända enligt kammarkollegiets nivå 3, 4, och 5.  De används av museum, kommuner, bibliotek runt om i hela Sverige. De används även till säker exponering i butiker. Det som skiljer de olika nivåerna åt är främst glasets beskaffenhet.

 

Lås, glas och stålkonstruktionen ska utgöra en balanserad enhet. En skyddsmonter ska även vara diskret i sin gestaltning och vara lätt att arbeta i och med. Du ska inte behöva lyfta stora glas för att kunna arbeta med utställningen. Det ska heller inte vara nödvändigt att behöva röra utställningen för att kunna serva larm eller belysning, belysning med LED-teknik.

 

En skyddsmonter/säkerhetsmonter ska ses som mer än bara till museeexponering. Vill du exponera dyrbara produkter i butik eller showroom kan specialbyggda skyddsmontrar/säkerhetsmontrar öka exklusiviteten och intycket av produkten.

 

Vi kan självklart bygga oklassade montrar,  som används där krav på inbrottsskydd inte finns.

 

Vi bygger endast montrar i stål och glas.

Läs om Kammarkollegiets norm här: Kammarkollegiet!

SKYDDSMONTER NIVÅ 3 är vår enklaste monter i sortimentet. Den är framtagen för att exponera värdefulla föremål på museer, bibliotek, kommunhus etc etc.  Denna monter byggs i stål och med P6B-glas.

 

nSKYDDSMONTER NIVÅ 4 är mellanvarianten av våra montrar. Säkrare än NIVÅ 3 men inte riktig lika vass som nivå 5. Den är framtagen för att exponera värdefulla föremål på museer, bibliotek, kommunhus etc etc. Denna monter bygg i stål och P8B-glas.

 

SKYDDSMONTER NIVÅ 5 är vår allra vassaste monter i sortimentet. Den är framtagen för att exponera mycket värdefulla föremål. Denna monter byggs i stål och P6B+P8B-glas.

 

Kontakta oss för mer information

2020 copyright Nora Säkerhetsutveckling AB

Logga och länk till startsida

Vi använder cookies för nödvändiga funktioner, och för att denna hemsida ska fungera optimalt.

Vi använder också tredjepartscookies för att analysera trafik och användningen på denna hemsida för att hela tiden utveckla och möjliggöra en ännu bättre och mer användarvänlig upplevelse.